Hopp til innholdet

TILBAKE

Lykke Liten

Melhusvegen 505

VERKET

7224 MELHUS

Om du ønsker å benytte deg av angrerettsfristen, må du selv betale porto for retur, og sørge for at produktet kommer tilbake til butikken, i god stand. Vær nøye med retur av pakken at du setter riktig beløp/frimerker. Betaler du for lite i porto vil butikken få en høy bot av posten, denne vil du da bli belastet for. Pakken må være tilbake hos butikken innen 14 dager etter at du mottok denne. Husk å fylle ut returskjema.

RETURSJEMA finner du her

Ønsker du å bytte størrelse eller farge? Står du selv for returporto og sender varen tilbake til butikken du kjøpte produktet fra, og butikken sender nytt produkt fraktfritt til deg. Du kan også ta kontakt med butikken for nærmere avtale. Etter returskjema er fylt ut legges denne sammen med varen når du pakker den. Du skal pakke varen forsvarlig, i samme emballasje (om mulig) som du har mottatt den i, og har selv ansvar for at den kommer trygt og hel tilbake til butikken.

Fremgangsmåte ved retur

- Det skal benyttes original emballasje ved retur av varen (om mulig)
- Alt tilbehør som fulgte ved varen må returneres komplett
- Du må selv dekke fraktkostnader tilbake til butikken
- Benytt gjerne Pakke med sporing.
- Benytt ekstra emballasje utenpå originalemballasje for ikke å skade denne!

Vare skadet under transport
Hvis varen er skadet under transport, må du fylle ut skadeskjema som du får hos vedkommende som leverer ut varen (Posten).
Ta bilde av varen og send til oss med bilde vedlagt. Butikken søker erstatning mot Posten og rett opp feilen uten ekstra kostnad for deg.

Uavhentet pakke:

Dersom du unnlater å hente ut pakken(e) på utleveringssted, og den går i retur til butikken(e) som har avsendt denne, forbeholder oss retten til å debitere deg for kostnadene, dvs. retur- og ekspedisjonskostnader som faller på butikken + et gebyr fra kr 200,-, og du vil ikke motta penger i retur / få kansellert din faktura, før den er ankommet butikken. Dersom du vil ha varen(e) resendt etter at den er blitt returnert til butikken, ta kontakt med butikken.

Pengene refundert/faktura slettet:

Ved godkjent retur får du refundert pengene direkte til ditt betalingskort/ slettet faktura så snart butikken har mottatt din vare i retur. OBS: Husk å fylle ut returskjema !

Handlevogn

Handlevognen din er tom

Handle nå